ANIMONDA Integra Protect Adipositas за котки,вкус пиле- тавички

Премести курсора за да видиш.

ANIMONDA Integra Protect Adipositas за котки,вкус пиле- тавички

Производител: Animonda

Средна оценка: Няма оценки

 • 100гр
 • Цена 1.70лв
  (17,00лв/кг)

 • 16х100гр
 • Цена 23.70лв

  Продуктът ще бъде скоро наличен

  Animonda Integra Protect Adipositas вкус: пиле е специалитет, консервирана храна, предназначена за всички възрастни котки имащи  проблеми със затлъстяването.

  Затлъстяването в днешния свят е болест на цивилизацията, към които страдат не само хората, но и животните. Ако не се лекува, може да доведе до по-сериозни последици, например. Диабет, сърдечно-съдови заболявания, загуба на подвижност, а дори и по-кратък живот.

  Най-изложени на проблемите на затлъстяването са котките, които прекарват по-голямата част от времето си у дома и не водят много активен начин на живот. Рискът от наднормено тегло също се появява от прехранване на домашния любимец.

  Затлъстяването може да има генетична и метаболитна неизправност.

  Необходими за неговото лечение е преди всичко правилното хранене. Тази формула е със състав на висококачествени компоненти с намалена енергийна стойност, която подпомага борбата срещу затлъстяването. Високо качество протеин с ниско съдържание на мазнини и балансирана стойност на растителни влакна помага да се възстанови нормалното тегло, като същевременно се поддържа желаната от вас мускулна маса. Тя осигурява ежедневно търсене на енергия, а също така поддържа чувството за ситост за дълго време.

  ПРЕДИМСТВА:

      
  Високото съдържание на качествени протеини подкрепя борбата срещу затлъстяването.
      
  Балансираната ниво на растителна влакна се грижи за формата.
      
  Подходящото количество енергия отговаря на изискванията наAnimonda Integra Protect Adipositas вкус: пиле е специалист, консервирана храна, предназначена за всички възрастни котки, за да се бори с проблема със затлъстяването.

  Затлъстяването в днешния свят, той е болест на цивилизацията, към които страдат не само хората, но и животните. Ако не се лекува, може да доведе до по-сериозни последици, например. Диабет, сърдечно-съдови заболявания, загуба на подвижност, а дори и по-кратък живот.

  Най-изложени на проблемите на затлъстяването са котки, които прекарват по-голямата част от времето си у дома и водят много активен начин на живот. Рискът от наднормено тегло също се прехранване домашен любимец и постоянно го третират високи калорични закуски.

  Затлъстяването може да има генетична и метаболитен неизправност. Причината за затлъстяването е прекомерно, докато gormadzenie мастна тъкан и разширяването на адипоцитите.

  Необходими за неговото лечение е преди всичко правилното хранене. Тази формула, съставът на висококачествени компоненти с намалена енергийна стойност, която подпомага борбата срещу затлъстяването. Високо качество протеин с ниско съдържание на мазнини и балансиран стойност растителни влакна помага да се възстанови нормалното тегло, като същевременно се поддържа желаната от вас мускулна маса. Тя осигурява ежедневно търсене на енергия, а също така поддържа чувството за ситост за дълго време.

  ПРЕДИМСТВА:

      
  Високото съдържание на качествени протеини подкрепя борбата срещу затлъстяването.
      
  Балансираната ниво на растителна влакна се грижи за формата на тънък фигура.
      
  Подходящото количество енергия отговаря на изискванията на възрастните котки.
      Комплексът от витамини поддържа действието на естествената имунна система.
      
  Удължава времето между храненията.
      
  Без зърнени храни - без глутен.
      
  Отличен вкус, отговаря на най-дребен апетита.

   

  Дайте своя домашен любимец здравословен живот без допълнително тегло - Animonda Integra Protect Adipositas за  възрастни котки.
   


  Оценете продукта:
  ЛОШ
  ДОБЪР

  Няма мнения за продукта

  Ръководство | F.A.Q. | Правилник на Магазина | Рекламация | Доставка и плащане | Контакти | За нас | Условия за промоция | Карта на сайта | Кучета | Котки | промяна на валута към полски злоти (PLN) | 100% удовлетвореност от продукта или връщане на парите!
  Чат

  Моля изберете чат